București, 11 mai 2015 – CSR BootIQ, un start-up multidisciplinar în domeniul sustenabilității, își întărește competențele și devine partener organizațional al Global Reporting Initiative (GRI).

Cristina Bălan, Managing Partner al CSR BootIQ, este primul specialist în raportarea non-financiară din România și al șaselea din lume care a trecut cu succes de examenul G4 organizat de Global Reporting Initiative. http://bit.ly/1DTUy1Q

G4 este cel mai nou standard în materie de raportare de sustenabilitate utilizat la nivel mondial și singurul acceptat de GRI începând cu 1 ianuarie 2016.

Trecerea examenului demonstrează atât cunoștințele teoretice, cât și experiența practică dobândite în utilizarea standardului G4 și în procesul de raportare în sustenabilitate.

Începând cu această lună, CSR BootIQ s-a afiliat la GRI și a devenit partener organizațional, fiind astfel a treia firmă din România care face parte din grupul de stakeholderi ai GRI la nivel internațional. http://bit.ly/1FRmycz

“Acest rol ne oferă nouă, ca firmă, posibilitatea de a contribui cu experiența și expertiza noastră la procesul decizional din cadrul organizației Global Reporting Initiative și să contribuim financiar la dezvoltarea noilor standarde în materie de raportare non-financiară,” spune Cristina Bălan, Managing Partner CSR BootIQ.